Fonyód kupa 2021 végeredmény


Kedves sporttársak!

Az idei Fonyód kupa kiemelkedő részvétellel zárult, 64 hajó nevezett, 62 sikeresen célba is ért, 1 DNF és 1 DSQ eredmény született. A versenyt finom vacsora és jó hangulatú táncos buli zárta. Örülünk hogy ennyien eljöttetek, legközelebb gyertek még többen! Fénykép galéria a hét közepe körül várható!

Az eredménylista Innen tölthető le

HELYESBÍTÉS
A YS II eredménylistán javítottunk, mivel a Mythos hajó befutási idejét tévesen 10 perccel későbbre rögzítettük a valós helyzetnél. Ennek megfelelően a sorrend: 6. helyezett: Mythos, 7. helyezett: Artemis. A letölthető listát korrigáltuk. Elnézést kérünk a tévedését.
Ugyancsak helyesbítettük a jolle eredménylista első két helyét, mivel a két versenyző egyike téves yardstick számot adott meg.

3 hozzászólás “Fonyód kupa 2021 végeredmény” bejegyzéshez

 1. Tisztelt Elnök Úr! kérlek igazítsátok ki az összevont jolle befutót a helyszínen tisztázottak szerint. Nem szeretnék feleslegesen tüskét hagyni Németh Péter barátomék szívében. – Köszönöm!
  Gratulálok a vízi és parti rendezéshez, régi, szép időket idéző, jó hangulatú, kiváló verseny volt!

  Jövőre veletek ugyanitt, barátsággal – Kenéz Laci, Hobo, C29

 2. Kedves Rendezők,

  Minden szempontból elégedett vagyok a körülményekkel. A szél lehetett volna erősebb, de így legalább nyugodtan tudtunk spinakkerezni. Legrangosabb vetélytársunkat sikerült legyőzni. A nem YS3-ba tartózó hajókkal szemben pedig nem lesz esélyünk soha.

  Jó szelet,

  Balázs Tamás
  MAXIMILLA

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.